Меню
Количка

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Ние ще реализираме вашите идеи, доверете се на професионалният опит на Plovdiv Print Design.
При нас може да изработите вашите визитни картички, менюта, брошури, дипляни, каталози, етикети, календари, пирамиди, книги, списания, магнити, сватбени покани.
Широкоформатен печат на различни видове PVC фолио, перфо фолио и рекламен винил.

Изготвяне на етикети и стикери по индивидуален дизайн от лепяща хартия  Етикети за бутилки, стикери Изберете модела на етикета, колко бройки желаете и в какъв размер ще бъде етикета, а ние ще ви направим оферта. Изпратете вашето запитване на ppdreklama@gmail.com За конт..
0.00 лв.
За по-дълъг живот на Вашите книги, ние от PLOVDIV PRINT DESIGN предлагаме метални ъгли за вашите книги. Ъглите са сребристи и златисти, те придават по добър и изискан външен вид и в същото време предпазват книгата и удължават живота. Цената е за 1 брой книга, който включва 4бр ъгълчета. &n..
2.00 лв.
Изработване на грамоти, изберете от готовите шаблони или по индивидуален дизайн. На всички грамоти текста се променя.   За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
Ние от рекламна агенция Пловдив Принт Дизайн Ви предлагаме изработка на менюта за ресторанти, барове, пицарии, механи, кафенета, дискотеки и клубове, сладкарници, спа и фитнес центрове, хотели и заведения. За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
ПЕЧАТ НА ПАПКИ С ДЖОБ А4+
Нов
Папките са подходящи за представите вашите документи в професионален вид на партньорите и клиентите ви. Предлагаме ви ламиниране, което ще придобие още по изискан вид на папката. ЗА КОНТАКТ  ГР.ПЛОВДИВ УЛ.ЦАРЕВЕЦ 19 0893 63 70 65 / PPDREKLAMA@GMAIL.COM     ..
0.00 лв.
Специална хартия за плакати със син гръб 120гр кв/м,  Синият гръб придава отлична плътност Използва се за  разпечатки с предно осветяване - постери, POP дисплеи, плакати, афиши и др.   Предлагаме и транслуцентна хартия за цифров печат - задно осветяване Предлагаме  г..
0.00 лв.
Рекламните фалаери са  един от най-лесния и бърз начин да популяризирате вашият бизнес и да привлечете нови клиенти. Флаерите са предпочитан метод за реклама. Ако не разполагате с дизайн ние ще го изработим. Предлагаме печат на флаери в малки тиражи Р..
0.00 лв.
Фото снимки с перфектно качество. Предлагаме матова и гланцова хартия. Изпратете вашите снимки на ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
Ламинатът предпазва и защитава Вашите документи от разливане на течности, петна, мазнини, гънки, деформации и разкъсване. Ламинацията подобрява вида на Вашите материали като прави цветовете по-контрастни и дава възможност за гланцов или матов ефект на изделията. Ламинацията придава на Вашите докум..
0.00 лв.
Ние изработваме покани за различни поводи, може да избирате от нашите готови модели, може да ни предоставите ваш модел или да изработим покана по ваше желание. Цената се определя от количеството и размера на поканите едностранен или двустранен печат и вида на картона. За контакт  гр.Плов..
0.00 лв.
Ние предлагаме сито печат на тефтери, книги, текстил, рекламни материали и  др. Различни цветове  злато, сребро , бяло, жълто, черно, червено... За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
Предлагаме ситопечат на тениски,кройки, блузи, шапки, потници, ризи, чанти, спално бельо и всякакви текстилни изделия, химикали, запалки, тефтери Този вид печат е подходящ за надписи, лога в големи тиражи. За малки тиражи предлагаме Директен печат и трансферен печат Цени се определят индив..
0.00 лв.
Изработваме различни указателни стикери, ако не намирате стикера който търсите ние ще ви го изработим. Указателни стикери от ПВЦ фолио подходящи за вътрешна и външна употреба. За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
Експресни снимки за документи със супер качество, заповядайте в нашият офис на ул.Царевец 19 Снимките могат да бъдат отпечатани на гланцова или матова хартия. Снимките са в два варианта - 6бр 3,5см х 4,5см или 4бр 3,5см х 4,5см и 2бр 2,5см х 3,5см   ..
0.00 лв.
Разпечатване черно-бяло на висококачествени и високоскоростни лазерни машини Konica Minolta  Винаги безупречен печат, независимо от броя копия. Възможност за печат на голяма гама от медии. ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0892 010 096 / ppdreklama@g..
0.00 лв.
Висококачествен цветен печат на машини Xerox DocuColor Подходящ за всякакъв вид цветни изображения – фотореалистичен печат върху фотохартия, печат на визитки, презентации, архитектурни и дизайнерски решения и др. Възможност за печат на голяма гама от медии. За количества правим големи отс..
0.00 лв.
Висококачествен цветен печат на машини Xerox DocuColor Подходящ за всякакъв вид цветни изображения – фотореалистичен печат върху фотохартия, печат на визитки, презентации, архитектурни и дизайнерски решения и др. Възможност за печат на голяма гама от медии. За количества правим големи отс..
0.00 лв.
Копиране черно-бяло на висококачествени и високоскоростни лазерни машини Konica Minolta  Винаги безупречен печат, независимо от броя копия. Възможност за печат на голяма гама от медии. ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0892 010 096 / ppdrekla..
0.00 лв.
Ламинатът предпазва и защитава Вашите документи от разливане на течности, петна, мазнини, гънки, деформации и разкъсване. Ламинатът подобрява вида на Вашите материали като прави цветовете по-контрастни и дава възможност за гланцов или матов ефект на изделията. Ламинатът придава на Вашите документи..
0.00 лв.
Ние педлагаме на нашите клиенти сканиране в PDF Документи В изображение някой от следните формати са .TIF .JPEG  .... Цветно сканиране с високо качество. Разделителната способност на машината е от 150 до 600 dpi. За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0892 010 096 / ppdreklam..
0.00 лв.
Ние предлагаме  5 вида подвързване на своите клиенти. Някой от подвързиите стават в рамките на 24 часа, а други стават за минути. С ПЛАСТМАСОВА СПИРАЛА С МЕТАЛНА СПИРАЛА С ТЕЛЧЕТА И КОРИЦИ ТЕРМОЛЕПЕНЕ ТВЪРДА ПОДВЪРЗИЯ   За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец..
0.00 лв.
Предлагаме печат и подвързия на: Дипломни работи и дисертации Печатни издания Счетоводни документи Медицински книги Реставриране на книги, учебници Предлагаме на свойте клиенти сито печат върху кориците на книгите и метални ъгли сребристи и златисти. Корицата може да бъде изработе..
0.00 лв.
Твърда подвързия на: Дипломни работи и дисертации Печатни издания Счетоводни документи Медицински книги Реставриране на книги, учебници Предлагаме на свойте клиенти сито печат върху кориците на книгите и метални ъгли сребристи и златисти. Корицата може да бъде изработена от кожа, ..
0.00 лв.
Ние предлагаме на своите клиенти реставриране на стари, захабени книги, учебници, тетрадки и други. В зависимост от захабяването на книгите, те биват шити, лепени и обрязвани, за да се отстранят захабените ъгли. Цените варират от 3 до 25 лева, в зависимост от сложността и формата на книгата. &n..
0.00 лв.
Вие желаете вашите книги и учебници да имат по добър вид, ние ще ви помогнем като заоблим ъглите, искате да е по-здрав, ние ще го зашием, искате да е по компактен, ние ще отстраним излишното от учебниците ви. Обрязване на книги, учебници и други -1,00 лв./бр. Заобляне на ъгли на учебници и др..
1.00 лв.
Показва 1 до 25 от 33 (2 страници)