Меню
Количка

ПОДВЪРЗВАНЕ НА УЧЕБНИЦИ ДИПЛОМНИ РАБОТИ И ДОКУМЕНТИ

Предлагаме различни видове подвързия за вашите печатни материали, подвързване с пластмасова спирала, метална спирала, захващане с телчета, шито-лепена мека и твърда подвързия.

Ние предлагаме  5 вида подвързване на своите клиенти. Някой от подвързиите стават в рамките на 24 часа, а други стават за минути. С ПЛАСТМАСОВА СПИРАЛА С МЕТАЛНА СПИРАЛА С ТЕЛЧЕТА И КОРИЦИ ТЕРМОЛЕПЕНЕ ТВЪРДА ПОДВЪРЗИЯ   За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец..
0.00 лв.
Предлагаме печат и подвързия на: Дипломни работи и дисертации Печатни издания Счетоводни документи Медицински книги Реставриране на книги, учебници Предлагаме на свойте клиенти сито печат върху кориците на книгите и метални ъгли сребристи и златисти. Корицата може да бъде изработе..
0.00 лв.
Твърда подвързия на: Дипломни работи и дисертации Печатни издания Счетоводни документи Медицински книги Реставриране на книги, учебници Предлагаме на свойте клиенти сито печат върху кориците на книгите и метални ъгли сребристи и златисти. Корицата може да бъде изработена от кожа, ..
0.00 лв.
Ние предлагаме  на свойте клиенти реставриране на стари захабени книги, учебници, тетрадки и други. В зависимост от захабяването на книгите те биват шити ,лепени и обрязвани за да се отстранят захабените ъгли. Цените варират от 3 до 25лева в зависимост от сложноста и формата на книгат..
0.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)