Меню
Количка

АРТ ПАНА

Атрактивна декорация за стена от 1,3 или 5 части (PVC панели) изработени от изключително лек материал.
Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете.
Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години!

Красиво арт пано  с ваша любима снимка или снимка от нашата галерия с готови шаблони

Искате да подарите нещо специално? Направете прекрасен и оригинален подарък...Искате да подарите нещо специално? Направете прекрасен и оригинален подарък...

Атрактивна декорация за стена от 1 части (панели) изработени от изключително лек материал. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! Красиво арт па..
23.00 лв.
Атрактивна декорация за стена от 3 части (панели) изработени от изключително лек материал. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! Красиво арт па..
60.00 лв.
Атрактивна декорация за стена от 5 части (панели) изработени от изключително лек материал. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! Красиво арт па..
90.00 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)