Меню
Количка

Широкоформатен Печат, Външна и Печатна Реклама

Предлагаме висококачествен печат на фолиа и винили  за вътрешна и външна употреба.
Изработка на различни декорации и цялостно облепване с фолио гланц, прозрачно или мат.  
Облепване на вътрешни  щандове, офиси, експозиции и др.

Перфо фолио върху прозореците позволява идеална видимост отвътре навън, от външната страна има изображение и надписи с високо качество и резолюция.

 

Рекламни надписи от самозалепващо PVC фолио върху стъклени прегради, витрини,щандове и автомобили избор от разнообразие на цветове.

PVC фолиото е масово употребяван материал за реклама.Изрязване по контур на надписи, отделни букви, лога, знаци и декоративни елементи от фолио.
Основни предназначения:

Изработка на табели, брандиране на витрини, облепяне на плоскости,за брандиране на автомобили,светлоотразително,трансперентно и транслуцентно фолио: за светещи реклами.Изрязване по контур на предварително отпечатано изображение върху PVC фолио.

  • Печат на PVC фолиа
  • Печат на Перфо фолиа
  • Печат на Винил
  • Печат на Беклит
  • Печат на Памук (Директен печат)
  • Печат на Полиестер (Сублимационен печат)
  • Дигитален печат
  • Офсетов печат
  • Сито печат
  • Бродерия


Печат върху PVC фолио и облепване на витрини, щандове и заведения    Предлагаме висококачествен печат на фолио за вътрешна и външна реклама. Изработка на различни декорации и цялостно облепване с фолио гланц, прозрачно или мат.   Облепване на вътрешни  щандове, о..
0.00 лв.
Винила се изпозва за печат на открито и за печат в закрити помещения. Предлагаме два вида винил Ламиниран винил –  най – често използваният винил при реклами с  по кратък период на експлоатация. Промазан винил –качеството и издържливоста са много по-високо, п..
0.00 лв.
Брандиране на витрини, прозорци , сгради и превозни средства. Ние предлагаме висококачествено перфо фолио. Перфо фолио върху прозореците позволява идеална видимост отвътре навън, от външната страна има изображение и надписи с високо качество и резолюция.    ..
0.00 лв.
Специална хартия за плакати със син гръб 120гр кв/м,  Синият гръб придава отлична плътност Използва се за  разпечатки с предно осветяване - постери, POP дисплеи, плакати, афиши и др.   Предлагаме и транслуцентна хартия за цифров печат - задно осветяване Предлагаме  г..
0.00 лв.
Рекламни надписи от самозалепващо PVC фолио върху стъклени прегради, витрини,щандове и автомобили избор от разнообразие на цветове. PVC фолиото е масово употребяван материал за реклама.Изрязване по контур на надписи, отделни букви, лога, знаци и декоративни елементи от фолио. Основни предназна..
0.00 лв.
Рекламата върху билборди е сигурният начин за достигане до нови клиенти и разширяване на вашият бизнес. Ние предлагаме дизайн, печат и монтаж на билобордове. За контакт гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
Широкоформатен печат върху канава - изтъкан от нишки гъвкав материал, който се използва за вътрешна декорация, пана за стена, декори за сцени и студия, фотография и репродукции на произведения на изкуството.   ..
0.00 лв.
Широкоформатен печат върху Backlit film (Беклит). Беклита е полупрозрачен материал предназначен за външни и вътрешни рекламни приложения ..
0.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)