Меню
Количка

ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Имате нужда от реклама? Ние ще ви помогнем, предлагаме печат на  перфо фолио, пвц фолио, метални табели, винил, различни фолиа.
Брандиране на обекти, брандиране на автомобили.

Атрактивна декорация за стена от 1 части (панели) изработени от изключително лек материал. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! Красиво арт па..
23.00 лв.
Атрактивна декорация за стена от 3 части (панели) изработени от изключително лек материал. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! Красиво арт па..
60.00 лв.
Атрактивна декорация за стена от 5 части (панели) изработени от изключително лек материал. Върху изображението се поставя матов ламинат с лек сатенен ефект придаващ изключително добър завършек на цветовете. Отпечатаното изображение е с гаранция за запазване на цветовете с години! Красиво арт па..
90.00 лв.
Изготвяне на етикети и стикери по индивидуален дизайн от лепяща хартия  Етикети за бутилки, стикери Изберете модела на етикета, колко бройки желаете и в какъв размер ще бъде етикета, а ние ще ви направим оферта. Изпратете вашето запитване на ppdreklama@gmail.com За конт..
0.00 лв.
Залепването на винила с двойно лепяща лента е най-предпочитаният метод за обръщане на винила. Двойно лепящата лента е с изключителна здравина подходяща е за външна и вътрешна употреба. ..
0.00 лв.
Печат върху плексиглас е все по-предпочитан сред нашите клиенти. Това се дължи на множеството предимства, които притежава. Подходящи за рекламни табели, интериорен дизайн,декорации на таван.Ако се интересувате от такъв вид услуга, то свържете се с нас. За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 1..
0.00 лв.
Рекламни надписи от самозалепващо PVC фолио върху стъклени прегради, витрини,щандове и автомобили избор от разнообразие на цветове. PVC фолиото е масово употребяван материал за реклама.Изрязване по контур на надписи, отделни букви, лога, знаци и декоративни елементи от фолио. Основни предназна..
0.00 лв.
Разглобяема за удобство при транспорт с декоративни пластмасови капачки Крачетата са на късата страна на табелата Цвят: бял Цената е с печат и предпазно фолио. В цената не е включен дизайн. ..
0.00 лв.
Крачетата са на късата или на дългата страна на табелата Цвят: бял Изработени от черна ламарина 0.8мм и квадратен профил 15/15мм със специално прахово покритие Цената е с печат и предпазно фолио. В цената не е включен дизайн. ..
0.00 лв.
Метална табела тип пирамида с две отделни плоскости за надписи Изработени от поцинкована ламарина с прахово покритие Цената е с печат и предпазно фолио. В цената не е включен дизайн. ..
0.00 лв.
Разглобяема за удобство при транспорт Комплект с декоративни крепежни елементи Крачетата са на дългата страна на табелата Размер: 40x80см Цвят: бял Изработена от черна ламарина 0.8мм и квадратен профил 15/15мм със специално прахово покритие Цената е с печат и предпазно фолио. В цената не е в..
0.00 лв.
Предлагаме обшиване на винил за по-голяма здравина и по-дълъг живот на винила. ..
0.00 лв.
Широкоформатен печат върху канава - изтъкан от нишки гъвкав материал, който се използва за вътрешна декорация, пана за стена, декори за сцени и студия, фотография и репродукции на произведения на изкуството.   ..
0.00 лв.
Печат върху PVC фолио и облепване на витрини, щандове и заведения    Предлагаме висококачествен печат на фолио за вътрешна и външна реклама. Изработка на различни декорации и цялостно облепване с фолио гланц, прозрачно или мат.   Облепване на вътрешни  щандове, о..
0.00 лв.
Широкоформатен печат върху Backlit film (Беклит). Беклита е полупрозрачен материал предназначен за външни и вътрешни рекламни приложения ..
0.00 лв.
Рекламата върху билборди е сигурният начин за достигане до нови клиенти и разширяване на вашият бизнес. Ние предлагаме дизайн, печат и монтаж на билобордове. За контакт гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
0.00 лв.
Винила се изпозва за печат на открито и за печат в закрити помещения. Предлагаме два вида винил Ламиниран винил –  най – често използваният винил при реклами с  по кратък период на експлоатация. Промазан винил –качеството и издържливоста са много по-високо, п..
0.00 лв.
Брандиране на витрини, прозорци , сгради и превозни средства. Ние предлагаме висококачествено перфо фолио. Перфо фолио върху прозореците позволява идеална видимост отвътре навън, от външната страна има изображение и надписи с високо качество и резолюция.    ..
0.00 лв.
Специална хартия за плакати със син гръб 120гр кв/м,  Синият гръб придава отлична плътност Използва се за  разпечатки с предно осветяване - постери, POP дисплеи, плакати, афиши и др.   Предлагаме и транслуцентна хартия за цифров печат - задно осветяване Предлагаме  г..
0.00 лв.
Поставяне на капси е изключително важна и често срещана довършителна операция след приключването с широкоформатния печат. Защо ли? Просто е – как ще окачите напечатаните пана върху мястото, където искате да стоят? Един от начините е шев на джобове, но друг, също много използвам метод, е чрез..
0.00 лв.
Изработвваме работни времена от фолио. За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0893 63 70 65 / ppdreklama@gmail.com ..
18.00 лв.
Печат на рекламно пано: При поръчка на банер стойка можем да ви предложим и висококачествен печат на рекламното пано. При поръчка на печат, ще получите рекламната стойка с монтирано пано - готов за употреба. Ако в последствие решите да смените визията на вашият рол банер, ние ще я подменим  &n..
90.00 лв.
Печат на рекламно пано: При поръчка на банер стойка можем да ви предложим и висококачествен печат на рекламното пано. При поръчка на печат, ще получите рекламната стойка с монтирано пано - готов за употреба. Ако в последствие решите да смените визията на вашият рол банер, ние ще я подменим  &n..
0.00 лв.
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)