Меню
Количка

КОПИРНИ УСЛУГИ

Рекламно студио PLOVDIV PRINT DESIGN извършва копиране, принтиране, сканиране, няколко вида подвързии- мека подвързия, твърда подвързия, спирала пластмасова и метална.

За по-дълъг живот на Вашите книги, ние от PLOVDIV PRINT DESIGN предлагаме метални ъгли за вашите книги. Ъглите са сребристи и златисти, те придават по добър и изискан външен вид и в същото време предпазват книгата и удължават живота. Цената е за 1 брой книга, който включва 4бр ъгълчета. &n..
2.00 лв.
Ламинатът предпазва и защитава Вашите документи от разливане на течности, петна, мазнини, гънки, деформации и разкъсване. Ламинацията подобрява вида на Вашите материали като прави цветовете по-контрастни и дава възможност за гланцов или матов ефект на изделията. Ламинацията придава на Вашите докум..
0.00 лв.
Разпечатване черно-бяло на висококачествени и високоскоростни лазерни машини Konica Minolta  Винаги безупречен печат, независимо от броя копия. Възможност за печат на голяма гама от медии. ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0892 010 096 / ppdreklama@g..
0.00 лв.
Висококачествен цветен печат на машини Xerox DocuColor Подходящ за всякакъв вид цветни изображения – фотореалистичен печат върху фотохартия, печат на визитки, презентации, архитектурни и дизайнерски решения и др. Възможност за печат на голяма гама от медии. За количества правим големи отс..
0.00 лв.
Висококачествен цветен печат на машини Xerox DocuColor Подходящ за всякакъв вид цветни изображения – фотореалистичен печат върху фотохартия, печат на визитки, презентации, архитектурни и дизайнерски решения и др. Възможност за печат на голяма гама от медии. За количества правим големи отс..
0.00 лв.
Копиране черно-бяло на висококачествени и високоскоростни лазерни машини Konica Minolta  Винаги безупречен печат, независимо от броя копия. Възможност за печат на голяма гама от медии. ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА! За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0892 010 096 / ppdrekla..
0.00 лв.
Ламинатът предпазва и защитава Вашите документи от разливане на течности, петна, мазнини, гънки, деформации и разкъсване. Ламинатът подобрява вида на Вашите материали като прави цветовете по-контрастни и дава възможност за гланцов или матов ефект на изделията. Ламинатът придава на Вашите документи..
0.00 лв.
Ние педлагаме на нашите клиенти сканиране в PDF Документи В изображение някой от следните формати са .TIF .JPEG  .... Цветно сканиране с високо качество. Разделителната способност на машината е от 150 до 600 dpi. За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец 19 0892 010 096 / ppdreklam..
0.00 лв.
Ние предлагаме  5 вида подвързване на своите клиенти. Някой от подвързиите стават в рамките на 24 часа, а други стават за минути. С ПЛАСТМАСОВА СПИРАЛА С МЕТАЛНА СПИРАЛА С ТЕЛЧЕТА И КОРИЦИ ТЕРМОЛЕПЕНЕ ТВЪРДА ПОДВЪРЗИЯ   За контакт  гр.Пловдив ул.Царевец..
0.00 лв.
Предлагаме печат и подвързия на: Дипломни работи и дисертации Печатни издания Счетоводни документи Медицински книги Реставриране на книги, учебници Предлагаме на свойте клиенти сито печат върху кориците на книгите и метални ъгли сребристи и златисти. Корицата може да бъде изработе..
0.00 лв.
Твърда подвързия на: Дипломни работи и дисертации Печатни издания Счетоводни документи Медицински книги Реставриране на книги, учебници Предлагаме на свойте клиенти сито печат върху кориците на книгите и метални ъгли сребристи и златисти. Корицата може да бъде изработена от кожа, ..
0.00 лв.
Ние предлагаме на своите клиенти реставриране на стари, захабени книги, учебници, тетрадки и други. В зависимост от захабяването на книгите, те биват шити, лепени и обрязвани, за да се отстранят захабените ъгли. Цените варират от 3 до 25 лева, в зависимост от сложността и формата на книгата. &n..
0.00 лв.
Вие желаете вашите книги и учебници да имат по добър вид, ние ще ви помогнем като заоблим ъглите, искате да е по-здрав, ние ще го зашием, искате да е по компактен, ние ще отстраним излишното от учебниците ви. Обрязване на книги, учебници и други -1,00 лв./бр. Заобляне на ъгли на учебници и др..
1.00 лв.
Ние печатаме книги в малък тираж Ние се занимаваме професионално с изработка и печат на книги както в малък тираж от 5-100 книги така и в големи тиражи. Кориците на книгите могат да бъдат няколко вида, термолепена корица, твърда шито лепена корица с релефен картон или кожа,спирала пластмасова ..
0.00 лв.
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)