Меню
Количка

Доставка


Начин на доставка
ppd.bg доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт или Спиди.


Какво включва доставката
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура, касов бон
Всяка стока се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.
При желание от клинета може да се добави и опция тест.


Цени и срокове за доставка
-доставка до офис на Еконт: от 4,99 лв в зависимост от стойноста на наложения платеж и теглото на пратката
-доставка до адрес:със Еконт от 6,30 лв до 8,70 лв в зависимост от населеното място и стойноста на наложения платеж и теглото на пратката
-доставка до адрес:със Спиди от 4,99 лв до 8,70 лв в зависимост от населеното място и стойноста на наложения платеж и теглото на пратката
Доставката за цялата страна е в рамките на 24 до 72 часа в зависимост кога е направена поръчката и кога е потвърдена от клиента.
Запазваме си правото да забавим доставката до 3 работни дни.

Работното време на ЕКОНТ е от понеделни до петък от 9:00 до 18:00 часа и събота от 9:00 до 13:00 ,почивен ден неделя.
Също така до някои по-малки населени места, куриерите доставят само в определени дни (можете да видите график за доставките до Вашето населено място най-долу на сайта на Еконт от  ТУК
Може да намерите най-близкия до вас офис на Еконт  от ТУК .

ВАЖНО:

Поръчаните тениски могат да стоят до 7 дни в ЕКОНТ.Този срок започва да тече след полученият смс от ЕКОНТ за пристигналата поръчка.

След този срок пратката бива върната обратно към нас.Моля спазвайте този срок.Потребителите които правят фалшиви поръчки и не си взимат пратката през този 7 дневен срок биват блокирани за използване на услугите на ppd.bg за в бъдеще. 

Рекламация на стока
Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.
Потребителя има право да върне стоката до 14дневен срок във вида който е получил.При повреда на стоката от потребителя, ПЛОВДИВ ПРИНТ ДИЗАЙН  ЕООД не носи отговорност и няма да приеме стоката обратно, стоката се връща придружена с касов бон, фактура или друг документ описващ стоката.

* Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.