Меню
Количка

Общи условия за ползване

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате с условията за ползване на www.ppd.bg

Стоки, обект на продажба

Обект на продажба са Стоките, предлагани в Сайта към момента на отправяне на заявка за закупуване от страна на Потребителя.
Стоките, обект на продажба чрез Сайта, са описани по вид и качество в същия.Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става по банков път в рамките на 5 работни дни от датата на получаване на пратката.

Предмет на Общите условия

Общите условия регламентират отношенията, свързани с предоставянето на Услугите от ppd.bg чрез Сайта. Каталоговата част на ppd.bg е достъпнa за разглеждане от всички. Регистрацията на сайта дава възможност на ppd.bg от една страна да получи достоверна информация за потребителите, които искат да направят поръчка.

Права и задължения на ppd.bg

Гарантира на своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.
Има право, но не и задължение, да запазва материали и информация, използвани / разположени на сървъра на ppd.bg.
Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия.
Няма задължението и обективната възможност и не контролира начина, по който Потребителите използват предоставяните Услуги.
Има право ежеседмично да праща писмо с новини до Потребителите на сайта, ако те са съгласни.
Това писмо съдържа в себе си актуални промоции, нови продукти, новини за предстоящи празници, свежи идеи за подаръци и др.

Права и задължения на Потребителя


Потребителят има право да се информира за състоянието на своята Поръчка.
Потребителят носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ppd.bg и съответните власти за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.
Потребителят е длъжен да заплати цената на Поръчката си според обявения в Сайта начин.
Потребителят има право на доставка на заявената Стока / Стоки на посоченият адрес за доставка, след потвърждение по телефона или e-mail от нас.
Потребителят има право да разглежда, поръчва и получава Стоките от Сайта по реда и условията посочени в него.

Всички изображения и текстове в този уеб сайт са обект на авторско право, собственост на PPD.BG
Преди да използвате, моля потърсете разрешение.

Формата за поръчка е съставена, на база изискванията на чл. 49 (2), и предоставя пълната информация по чл 47 (1) т. 1, 5, 15 и 16 от ЗЗП. Пълният текст на ЗЗП може да намерите в сайта на КЗП тук.

Портал за решаване онлайн спорове може да ползвате и намерите тук.

С регулаторният орган (КЗП) може да се свържете на адрес: София, пл. ”Славейков” №4А, ет.3,4 и 6

Настоящите Общи условия са в сила от 20.12.2021 г.